top of page
suzuki.png

Magyar Suzuki Corporation

2009 óta gyártunk alkatrészeket a Magyar Suzuki részére. Ekkor indult 36 alkatrésszel a jól ismert Suzuki Swift modellbe épülő termékek sorozatgyártása. Mára már csak pótalkatrészekként készülnek, ugyanakkor a méltán népszerű Suzuki Vitara is viseli a Karsai Plast kézjegyét, hiszen 8 általunk gyártott termék található benne. Többek között a motortér alsó védőeleme, és néhány esztétikai alkatrész, mint pl.: az "A" oszlop. Az évek során sikerült jó kapcsolatot kiépítenünk a Magyar Suzuki kollégáival, köszönhetően a kooperatív és támogató hozzáállásuknak.

jabil.png

Jabil Ukraine Ltd. LLC

2006-ban kezdtük a gyártást az elektronikai ipar számára. Az egyaránt belső és külső alkatrészeket is magába foglaló, közel 40 alkatrészből álló termékcsalád a díjnyertes Openscape Business X3 és X5 verzióiban foglalnak helyet. 

shinwa.jpg

Shinwa Precision Hungary

2017-ben, a Shinwa Precision Hungary felkért minket, hogy gyártsunk néhány, támogató funkciót ellátó alkatrészt számukra. Jelenleg több, mint 10 különféle speciális tartóelemet készítünk részükre, melyek segítségével a festési folyamatukat tették még hatékonyabbá.

opel.jpg

Opel

A jól ismert Opel számára néhány esztétikai alkatrészt gyártunk. Bár a sorozatgyártás már befejeződött, és pótalkatrészekként készítjük ezen elemeket, mi büszkék vagyunk rá, hogy a világ egyik leghíresebb autógyárának szállíthatunk.

bottom of page