top of page

A Karsai Plast Kft. a Tiszaújvárosi Ipari Parkban található telephelyén műszaki fröccsöntött műanyag alkatrészek, részegységek, speciális fröccsöntött termékek és nagy méretű műanyag termékek előállítására szakosodott.
Gépállományunk rendkívül széles, 50 - 4000 tonnás záró erő közötti fröccsöntő gépekkel rendelkezünk, melyek automata robotokkal felszereltek.
 

Magyarországon és a Közép-Európa régióban egyedül nálunk működik 4000 tonna záró erejű modern, Engel gyártmányú fröccsöntő gép, amely akár 25 kg súlyú műanyag termékek elállítására is alkalmas. A géppel gyártható termékportfólió rendkívül széles, a nagyméretű - személygépkocsikban használt belső elemtől a napozóágyakig alkalmas a különféle termékek előállítására.
 

Széleskörű gyártási tapasztalatunknak köszönhetően üzleti partnereink különböző iparágakból érkeznek, szállítunk az autóipar, az elektronika, a telekommunikáció, a finommechanika és a bútoripar részére egyaránt.
Partnereinkkel folyamatosan együttműködünk az új termékek műszaki fejlesztésében, a gyártáshoz szükséges speciális alap- és adalék anyagok keresésében és azok beszerzésében, mintadarabok készítésében és tesztelésében. Üzletfeleink kiszolgálása során alkalmazzuk az adott partner beszerzési és szállítási folyamatainak előírásait.


Technológiai hátterünk lehetővé teszi meghatározott típusú műanyagipari termékek tampon nyomással való feliratozását, dekorálását.
Felkészültek vagyunk az általunk gyártott vagy hozzánk beszállított termékek részleges vagy komplett összeszerelésre.
Foglalkozunk saját termékeink, illetve tagvállalataink termékeinek értékesítésével is.

ENGEL_4000_1.jpg
ENGEL_4000_2_edited.jpg
bottom of page